Inchiriere utilaje de constructii in Arad

Oferim respect pentru clientii si partenerii nostrii si mentinem in continuare standardul de calitate, de aceea utilajele oferite spre inchiriere sunt validate tehnic prin certificate de atestare.

 

Pentru executia lucrarilor de constructii asiguram consultanta in vederea alegerii utilajului optim si modul de utilizare a acestuia. Toate utilajele, echipamentele si dispozitivele sunt fabricate de producatori de renume si se afla in perfecta stare de functionare, gratie sistemului de intretinere si revizii implementat la nivelul unitatii.

 

Pe langa utilajele si masinile de mari dimensiuni utilizate pentru realizarea lucrarilor agricole, detinem echipamente de dimensiuni medii sau mici care contribuie la realizarea rapida a unor activitati specifice de gradinarit ce au ca scop determinarea performantei activitatilor, garantand succesul lucrarilor pe care clientii le desfasoara oricare ar fi gradul de complexitate al acestora.

 

Pentru inchiriere, dispunem de urmatoarele utilaje:

  • excavatoare, buldoexcavatoare, macarale
  • buldozere, cilindri, compactori, utilaje demolari
  • alte utilaje si servicii in functie de solicitarile dumneavoastra.

 

Profesionalismul, promtitudinea si preturile serviciilor oferite de S.C. ALLDECO S.R.L. fac dovada colaborarii fructuoase cu toti clientii firmei. Solicitati acum o oferta de pret personalizata accesand rubrica contact.

SUNA ACUM