Inchirieri utilaje de constructii Timisoara

Firma Alldeco S.R.L. ofera spre inchiriere diferite utilaje, masini si echipamente pentru constructii necesare in realizarea lucrarilor din domeniul constructiilor. Toate utilajele oferite spre inchiriere atat in Timisoara cat si in imprejurimi sunt in stare tehnica perfecta, bine intretinute, curate iar operatorii acestora sunt experimentati si calificati pentru oferi randament maxim in toate proiectele in care sunt implicati.

Flota noastra de utilaje disponibile pentru a fi inchiriate este diversificata, iar acest lucru este un avantaj pe care-l oferim clientului in vederea alegerii echipamentului corespunzator si eficient tipului de lucrari realizate.

Ne adaptam permanent cerintelor si preferintelor clientilor nostrii de aceea va putem oferi utilaje de inchiriat pentru executarea unor lucrari complexe de constructii cum ar fi:

  • demolarea si dezafectarea unor cladiri existente
  • constructia de noi edificii
  • amenajarea terenului
  • drumuri, terasamente, compactare pamant si gunoi
  • nivelare, decopertare, s.a.

Pentru inchirierea utilajului in Timisoara sau in alte imprejurimi pe raza judetului Timis, transportul utilajului, de catre noi, la locatia dorita de client, se stabileste de comun acord. In functie de serviciile prestate utilajul inchiriat de la noi poate sa fie cu sau fara operatorul nostru iar acest lucru se stabileste de la inceput.

Oferim preturi corecte pentru fiecare utilaj inchiriat in vederea constructiilor, iar in functie de durata si complexitatea lucrarii acestea pot fi negociate.

Pentru mai multe informatii si detalii suntem onorati sa va raspundem atat telefonic, e-mail: razvan.porojan@alldeco.com.ro sau completand formularul de contact.

SUNA ACUM